31.07.2009

Uutisia

Filed under: — admin @ 12:52

MAAILMAN HAUSKIN SHOW KIERTÄÄ YMPÄRI SUOMEA!

yleiskuva_netti1
Helmikuusta lähtien stand up -koomikko
Ismo Leikola lähtee kiertämään ympäri Suomea
uuden kokoillan stand up -shown kanssa.
“Maailman hauskin show” -titteliä kantavalla
kiertueella Leikolalla on mukanaan
huippumuusikoista koottu bändi.

Yhdessä bändin kanssa Leikola yhdistää ammattimusisoinnin ja humorismin ja tekee siitä uudenlaisen ja kiehtovan tavan tehdä stand upia. Maailman hauskin show on spektaakkeli, jossa katsojan tehtäväksi jää vain nauraa ja nauttia tästä huikeasta esityksestä.

Kiertuepaikat, -päivät ja liput löytyy alta:
Kurkkaa kiertuekalenteria tästä!


FUNNIEST PERSON IN THE WORLD!

yleiskuva_netti1

Ismo Leikola valittiin maailman hauskimmaksi ihmiseksi arvostetun amerikkalaisen Laugh Factoryn järjestämässä kilpailussa. Valinta tapahtui nettiäänestyksellä ja Ismo kapusi voittoon huikealla 158945 äänen tuloksella! Toiseksi tullut Saad Haroon sai 59213 ääntä.Katso tästä kaikkien tulokset


Ismo Leikola DVD:t kaupoissa nyt!

dvdismo
Ismo Leikolan vuoden 2013 aikana taltioitu “Ismo Leikola kasvaa ihmisenä –
elämän mittainen stand up -show” DVD myi heti ilmestyessään kultalevyyn oikeuttavan määrän. Lisäksi Ismon aiempi “Hyvä keikka ja helvetisti ekstroja” DVD on myynyt platinaa. Nämä DVD:t ovat saatavilla joko Ismon nettikaupasta tai kaikista hyvin varustelluista marketeista. Osta omasi ja valmistaudu nauramaan!

KAIKKIEN AIKOJEN SHOW XL!

yleiskuva_netti1
Kaikien aikojen show -kiertue oli huikea menestys ja sitä kiertuetta seurasi XL -versio samaisesta esityksestä. Kaikken aikojen show XL -kiertueella Ismolla oli mukanaan bändi ja show oli paljon enemmän kuin pelkkä stand up -show! Yhdessä bändin kanssa sadoille yleisöille tarjottiin naurua ja taianomaisia hetkiä ympäri Suomen!

Ismo Leikola Appsi!

640x360_banneri2-11

Parasta aikaa useilla paikkakunnilla vieraileva Stand Up koomikko Ismo Leikolan ”Kaikkien aikojen Show” -kiertue on ollut todellinen menestys. Esitykset keräävät lopuunmyytyjä saleja kaikilla esintymispaikoilla.

Nyt miehen esityksistä voi nauttia myös tabletteina. Kiertueen kunniaksi on julkaistu Suomen ensimmäinen tablettitietokoneille suunniteltu Stand Up -julkaisu, jota myös Appsiksi kutsutaan. Julkaisun nimi on yksinkertaisesti Ismo Leikola ja se sisältää mm. valokuvia, videoita sekä yli tunnin mittaisen kokonaisen keikan ja se on saatavilla niin IPad kuin Android tableteille.

Kyseisen sovelluksen on tuottanut aikaisemmin musiikkialan DVD tuotannoista tunnettu Provisual Oy jonka FanPOD tuotemerkin alla on julkaistu myös mm. Nightwish ja Ismo Alanko sovellukset.

Lue lisää ja lataa appsi tästä: http://fanpod.fi/ismoleikola/


Ismo Leikola – Mitä jos me silti voitetaan

Uusi biisi! Ja siis kokonaan uusi! Ei tällä kertaa pilaversio!
Tästä saa innostua. Jos meinaa latistaa, ei ole ymmärtänyt biisin sanomaa.
Perseensuti että on muuten tarttuva!
http://youtu.be/xPTDeOe3OtUKatso video kappaleesta alla:

Leave a Reply

  • Seuraavaksi keikalla:

    Haluatko nähdä Ismon keikalla? Kurkkaa keikkakalenteria ja tule katsomaan!

    Katso keikkakalenteria tästä! _____________________
  • Ismo Facebookissa:

  • ___________________